tiistai 3. huhtikuuta 2012

Miljoonakilpailun yhdeksäs arvonta - Klemmarikellari sponsoroi


 


Osallistua voit joka päivä jättämällä kommenttia päivän arvontaan, joihin eri yritykset ovat lahjoittaneet palkintoja. Eli vain tämän päivän kommentit osallistuvat tämän päivän arvontaan, joten muista käydä joka päivä ;-D


Tähän arvontaan on aikaa osallistua 3.4.2012 klo 23:59 saakka jättämällä kommenttia sähköpostiosoitteen kera, arvonta suoritetaan yleensä seuraavana päivänä joitakin poikkeuksia lukuunottamatta.


Tämän päivän upean palkinnon on lahjoittanut Klemmarikellari


Photobucket


Martha Stewartin Punch Around The Page setti – Sweet Hearts, Buzzcraft leimasinsetti ja Glitz It Pearlescent Glue norm.ovh.51,40€.  


Klemmarikellarin valikoima koostuu erityisesti skräppäys-, leimailu-, ja korttiaskartelun tunnettujen valmistajien merkkituotteista ja askartelun perustarvikkeista.



Klemmarikellari on yhden naisen ylläpitämä, Turusta käsin toimiva verkkokauppa. Korvaamattoman suurena apuna häärii aviomieheni Mikko, kenet näette apunani aina, kun olemme mukana askartelutapaamisissa ja messuilla. Vuosittain osallistummekin mm. Suomen Kädentaitomessuihin Tampereella ja muihin askartelutapahtumiin niin useasti kuin mahdollista ja otamme mielellään vastaan kutsuja esim. askartelutapaamisiin, joihin toivoisitte meidän tulevan myymään tuotteitamme. Seuraavaksi tapaat meidät Turun Naisday-messuilla 14.-15.4.2012, johon voit tottakai tehdä meiltä ennakkotilauksen (ohjeistus tähän verkkosivuillamme).



Meidät tavoitat myös Facebookista, johon kannattaa liittyä tykkäämään meistä. Päivitämme yleensä sinne ensimmäisenä tietoa tuoteuutuuksista, tapahtumista/messuista joissa olemme mukana, tuotteiden varausmahdollisuuksista, esittelemme mallitöitä ja pidämme arvontoja tykkääjillemme, tälläkin hetkellä :)


 


Valikoimamme kasvaa koko ajan, paljolti innostuneiden asiakkaittemme tuotetoiveiden pohjalta, joita kuunnellaankin korvat höröllä;) Kysymyksiä, palautetta, toiveita ja tiedusteluja voi lähettää posti@klemmarikellari.fi

Ota rohkeasti yhteyttä, askarruttaa sinua sitten tuotteen käyttötapa tai verkkokaupasta tilaaminen, niin autan mielelläni.



Lämpimästi tervetuloa ostoksille


Photobucket 



- Klemmarikellarin Jonna -  


 Edit. Kahdeksannen arvonnan voittaja on Selma, onnea. Olen laittanut meiliä tulemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.