tiistai 27. maaliskuuta 2012

Miljoonakilpailun toinen arvonta - Sinisiipi sponsoroi



Osallistua voit joka päivä jättämällä kommenttia päivän arvontaan, joihin eri yritykset ovat lahjoittaneet palkintoja. Eli vain tämän päivän kommentit osallistuvat tämän päivän arvontaan, joten muista käydä joka päivä ;-D Juhlimme koko viikon 4.4. asti.


Tähän arvontaan on aikaa osallistua 27.3.2012 klo 23:59 saakka jättämällä kommenttia sähköpostiosoitteen kera, arvonta suoritetaan yleensä seuraavana päivänä joitakin poikkeuksia lukuunottamatta.


Tämän päivän palkinnon on lahjoittanut Sinisiipi


Photobucket


 ja palkinto näyttää tältä:


Photobucket


Askartelu Sinisiipi on perustettu kesällä 2007, eli  on pian jo 5-vuotias pikkukauppa.

Toimimme lähinna verkkokauppana, mutta jos satut Lohjalle, niin toki voimme sopia myös paikan päällä käymisestä.



Tuotevalikoimaan kuuluu lähinnä korttiaskartelutarvikkeet, mutta toki otamme vastaan toiveita tuotevalikoiman laajentamisesta ja toteutamme niitä mahdollisuuksien mukaan.

Korttipohjapakkaukset, paperikukat, 3d-kuvat sekä muut askartelun perustarvikkeet ovat Sinisiivessä menevintä tavaraa.



Ajan hermolla pysyminen on askartelun maailmassa haastavaa, koska koko ajan tulee jotain uutta. Koetan kuitenkin pysyä mukana vauhdissa ja uutuuksia tuleekin kauppaan tiheään tahtiin, tosin ne usein loppuvatkin nopeasti :).



Tervetuloa tutustumaan Askartelu Sinisiiven valikoimaan ja suuret onnittelut Taavalle huimasta 1 000 000 kävijän rajasta blogissa.


-Tepa


Ps. Ensimmäinen arvonta on suoritettu ja voittajaksi selviytyi SannaSaksija, hänelle on laitettu sähköpostia. Onnittelut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.