lauantai 12. maaliskuuta 2011

Kauneus ja hyvinvointi-ilta ohi ja askartelulaukku löytyi!!!


Kun meillä kaikilla on omat kiireemme, niin välillä on ihan pakko kutsua kaverit jonkin syyn varjolla kylään, että niitä näkee edes joskus ja jouluna. Tuntuu olevan aina ihan älytön kiire ja kalnetrit täyttyy ja huomaa, että ystäviin ei tule pidettyä yhteyttä kuin pikaisia puhelinsoittoja jne.


Tänään ensin aamulla leivoin mokkapaloja ja mangotorttua


Photobucket


ja läksin pitämään leimailukurssia. Kurssilla oli tosi kivaa, kiitoksia tytöt seurasta. Ja kuten lupasin, emme saaneet mitään valmista aikaan ;-D Erilaisia testauksia tekniikoista kuitenkin.


Illalla sitten Noora ja Aija saapuivat LR:n meikkien ja hyvinvointituotteiden kanssa meille. Niin maisteltiin Aloe vera geeliä ja omega 3- kapseleita, aineenvaihdunta on meidän kaikkien elinehto. Kun päästiin meikkisalkun kimppuun, niin nyt mäkin löysin laukun, joka sopisi mun askartelutarvikkeille, kun matkaan kursseille tai askartelutapaamisiin. Joillekin tämä voisi riittää kamojen säilytämiseenkin ;-D


Laukku on metrin korkea ja leveyttä ja syvyyttä noin hellan verran... Laukussa on laatikoita koko laukun korkeuden edestä, tässä osa purettu meikeistä tutkittavaksi. Laatikoissa on tietenkin paikat meikeille, mutta ne saa myös irti.


Photobucket


 Tässä kuvassa laatikosta irrotettu meikkilokerot. Lisäksi laukussa on nauhat, jolla saa laatikot sidottua kiinni, että laatikot pysyy matkalla kiinni. Laukussa on vetokahva ja 4 pyörää alla. Tämä siis seisoo omilla jaloillaan esim askartelupöydän vieressä.


Photobucket


Tätä jäin nyt harkitsemaan vakavasti, väittäisin unelmaksi.


Photobucket


Kiitos kaverit hyvästä seurasta, tällä linjalla jatketaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.