lauantai 26. maaliskuuta 2011

Helmimessuilua Lahdessa


Eilen lähdettiin Riiviön kanssa Mammalle Lahteen... ekaa kertaa tuntui ettei olla tervetulleita, kun ei meinattu pihaan mahtua ;-D 


Photobucket


 Tänään sitten aamusella kyselin neidiltä, että lähteekö se mun mukaan ja kun ei eväänsäkän liikauttanut, niin läksin yksinäni liikenteeseen. Täytyy sanoa, että toisinaan on jopa edullisempaa liikkua yksin...


Helmimessuilla otin sitten peräti yhden kuvan, ihan lähtiäisiksi ovelta klo 11.00. Helmimessut olivat siis Jokimaan raviradalla Lahdessa, 4. kerroksessa. Suunnistin sinne heti ensimmäiseksi klo 10, kun tiesin ettei moni löydä perille alkuun, vaikka ovilla ohjeet olikin. 


Photobucket


 Paikalla oli tosi kauniita koruja ja kukkasia, todellisia taidonnäytteitä helmien lisäksi. Paikalla oli myös ET-lehden toimittaja ja kuvaaja. Törmäsin aamusella ainakin Maikkili:n, jonka kanssa koruja yhdessä ihasteltiin.


Tein pieniä ostoksia, lähinnä uusia työkaluja ja ihan vähän materiaalia. 


Design MIM


Photobucket


Helmien talo


Photobucket


Peltolan specrolitnappi


Photobucket


Sekanum


Photobucket


Nana


Photobucket


Ja Lea Swantzin aivan ihanan PU LO -helmen, jonka kuvaan hiukan myöhemmin. Se tulee osaksi korua itselle. 


ja kun olin jo kivet ja muut näytteilleasettajat kiertänut 2. kerroksessa, niin tein lähtöä takaisin Mammalle. Olin jo saanut yhden puhelun, että milloin tulet? ja ovella sitten Mervi huuteli perään, mä en olisi mitään nähnyt tai huomannut. Kiva olikin jutella pitkästä aikaa. 


Mutta nyt siis kotona huomenna uusiin koitoksiin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.