keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Terveisiä Tukholmasta


Olin luvannut Riiviölle ja sen kaverille, että lähdetään lomalla käymään Tukholmassa, kun ei olla käyty siellä pitkään aikaan. Mammakin otettiin matkaan mukaan, että saatiin kaikki vuoteet täyteen.


Tietysti tyttöjen kanssa piti shoppailla hiukan vaatteitakin, mutta kävin mä Pandurossa. Siinä vieressä tosin on Adidaksen ja Top Street Wearin liikkeet, että muuta viihtyivät niissä.


Mä löysin Pandurosta hiukan edullisia leimasimia


Photobucket


ja näihin leimasimiin jo muut matkaseuralaiset ehtivät mukaan valkkaamaan


Photobucket


ja stansseja


Photobucket


 Olin sanonut lähtiessä, että yhtään paperia ei  sitten aleta raahaamaan ja itse sorruin heti ekana tähän isoon paperikkoon (muka vain jouluinen) ja näihin perhosiin


Photobucket


ja tässä vielä parit muut jutut, joita ostin


Photobucket


ja tästä sitten jatkettiin vaatekaupoille ennen kuin mentiin T-banalla Mariatorgetille ja pariin askartelukappaan vielä. En ollut käynyt tässä liikkeessä aiemmin, joten muistin sitten kaivaa kamerankin esiin. Riiviöllä heti matkalta ostettu uusi takki päällä.


Photobucket


 Tänne on helppo saapua, kun mekin T-centralenin asemalta mentiin punaiselle linjalle, jonka määränpää on Norsborg. Katso T-banan linjakarttaa täältä. Junia tule parin minuutin välein ja Mariatorgetin laiturilta lähtee jo ulos poliisiaseman suuntaan ja ulos tullessa kääntyy oikealle, niin pääsee jo samalle kadulle, missä kyseinen liike sijaitsee. Kadunkulmasta mennään taas oikealle ja osoite on Krukmakargatan 3, samassa korttelissa.


tunnelbanan lipuista sen verran, että meidän neljän liput yhteen suuntaan maksoivat 160 kruunua, mutta jos olisimme olleet menossa vielä toisenkin matkan, niin kahden matkan sarjalippu olisi maksanut 180 kruunua. Eli ne, jotka tulevat esim. Silja Linella Tukholmaan, niin kyselkää sarjalippuja, ne ovat paljon edullisempia kuin pelkkä menomatka. Itskein olisin voinut sarjalipun ostaa, jos olisin tiennyt meneväni esim. parin kuukauden päästä uudelleen Tukholmaan.


Tuolta Scrapparazzista en kuitenkaan löytänyt mitään ihmeellistä ostettavaa, mutta kannatti kuitenkin käydä kurkkaamassa.


Photobucket


Ja tästä ei ollut kuin pari korttelia Skapahobbyyn, joskin me pysähdyttiin juomaan 7 eleveniin matkalla.


Skapahobby oli muuttunut viime kerrasta sen verran, että leimasin valikoima oli pienentynyt huomattavasti. Löysin kuitenkin omiin tarpeisiin muutamia niitäkin ;-D


Photobucket


ja lehtiä en ole vähään aikaan ostellut, kun en ole niitä ehtinyt lukeamaankaan, mutta nyt tykästyin näihin. Nämä luinkin jo hyvin tarkkaan takaisin tullessa.


Photobucket Photobucket


Kävin myös helmikaupassa SkapaHobbyn vieressä, mutta sieltä ostin vain vaijeria. Reissun lopuksi hypättiin taksiin ja ajettiin satamaan. Taksi tästä Viking Linen satamaan maksoi 107 kruunua.


Mutta vaikka reissussa on mukavaa, niin kyllä siellä sen verran rähjääntyykin, että on kiva tulla kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.