torstai 29. heinäkuuta 2010

Helteitä paossa


Terveisiä Seinäjoelta ja Virroilta... Kun koko viikko uhattiin tälle päivälle ennätyksellistä hellettä, niin päätin etten ainakaan kotona hikoile ja omasta mielestäni löysin loistavan keinon välttää sitä ja niin startattiin aamulla klo 5.45 Riiviön kanssa hakemaan hänen kaveriaan, tankkaamaan auto ja sitten nokka kohti Seinäjokea. Ilmastoidussa autossa reilut 4 tuntia ja oltiin perillä klo 10.09 yhdellä pysähdyksellä, ei ollut hiki, ei.


Paperinauhan ikkuna näytti tältä


Photobucket


Aiemmin en ollutkaan siellä käynyt silkkaa saamattomuuttani, mutta tämäkin nyt sitten korjattu.


Paperinauhassa toimi ilmastointi myös, joten viihdyin siellä oikein pidempäänkin... sain seuraksenikin Korttimyllyn Karitan ja Korttiboksin Sarin. Me tosin oltaisiin voitu nähdä lähempänäkin, mutta sama se ;-D


Photobucket


Tässä kuvaa vielä leimaosastosta


Photobucket


Miia väritteli rauhassa leimakuvia, siinä hiukan (noin 2 h) aikamme kuluksi juteltiinkin ja tein ihan pienet ostokset... leimasimia vaan ;-D


Mini leimasimia... mulle ja Riiviölle


Photobucket


 Näitä en ole muka ennen huomannut... tai ainakaan silloin ei ole kolahtanut.


Photobucket


 Ja näiden kohdalla (ei tuo ompelusetti vaan muut) sain Miia uuden nimen Miia-p**kele. Budjetti olisi ehkä just pysynyt kasassa sitten ilman näitä eli lippustanssia ja niihin sopivia leimoja.


Photobucket


 Olikin sitten aika jättää hyvästit Seinäjoelle ja suunnta Virroille. Helmien talo avasi liikkeen Virroille heinäkuun alkupuolella ja kun näin lähellä olin, en voinut jättää sitä käymättä.


Opastus oli loistava, jo isolta tieltä oli kyltit perille ja Helmien talo on iso, keltainen hirsirakennus, joka näkyykin jo heti risteykseen. Kyseessä on vanha koulu ja kyllä sinne helmiä mahtuikin ja paljon. Myymälä näyttää sisältä samalta kuin messuillakin on totuttu näkemään.


Photobucket


Ja minun ostokseni


Photobucket


Lisäksi vielä lähtiessä sain Jaanalta isoja tapettikansioita yhden Ikean kassillisen. Ne käyn huomenna läpi, tänään en enää jaksa. Ties mitä aarteita sieltä tulee vastaan... Kiitoksia vielä kerran!!


Kotona oltiin noin klo 20.00 ja nyt taas voidaan hiukan hikoilla. Tiedän, että valittaa ei saa ja lämmin ei luita riko, mutta kyllä minusta liika on kuitenkin liikaa. Ottaisin lunta, pakkasta, aurinkoa ja lämpöä kaikkia sopivassa määrin, mutta viimeisen vuoden sisään on niitä ollut yllin kyllin minun makuuni. Mä vaatimattomasti tyytyisin vähempään ;-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.