lauantai 3. heinäkuuta 2010

Billnäs


Mulle tarjottiin mahdollisuutta mennä Billnäsiin pienelle lomalle... lomailuun olen alkanut oikein tykästyä, joten en voinut sanoa ei. Oikein houkuttelin Korttitaivaan Hannan meidän mukaan päiväreissulle ja niin startattiin matkaan pe aamuna. Hanna noukittiin kyytiin Tikkurilan asemalta ja siitä pikakurvi Variston Sinelliin... Hannalla pieniä ostoksia.


Oltiin perillä Billnäsissä noin 5 minuttiia sen jälkeen, kun messuovet olivat auenneet. Aiemmin emme olleet siellä käyneet, joten tämä oli oikeasti tutustumisen arvoinen paikka.


Photobucket Photobucket


Photobucket Photobucket


 Sinellin osasto


Photobucket


 Sinellin osastolla oli ruusupaja ja me kaikki tehtiin ruusut, minun näyttää tältä. Tässä on kimalleliima vielä märkää.


Photobucket


Pari miestä bongasin ruusua tekemässä vaimolleen... tämän sain ikuistettua, että uskotte ;-D Minusta tämä oli varsin romanttista...


Photobucket Photobucket


ja illalla vietiin Hanna junaradalle ja me muut mentiin uimaan Fiskarsin metsien keskellä olevaan järveen... Enpä ole ennen heittänyt talviturkkia näin myöhään vuodesta. Nyt vaan tatuointi ja käsileikkaus venyttivät tätä aikataulua, mutta kyllä uiminen on ihanaa.


Uinnin jälkeen oli nälkä ja voin suositella Karjaalla, Korkeavuorenkadulla, olevaan ravintolaa nimeltään Knäppen.... Saimme ensinnäkin todella hyvää ruokaa ja uskomattoman loistavaa palvelua.


Photobucket


ja palattuamme BIllnäsiin Patruunan majatalon pihalle, oli viereisellä terassilla bändi soittamassa ja liityimme sinne Mirvan ja Maisan seuraan.


Photobucket Photobucket


Lauantai jatkettiin messuilla oleskellen.Tosin vaihdoin tekemäni ruusun tähän Sagan tekemään kukkaseen, joka enemmän minun tyyliä ;-D


Photobucket

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.