torstai 11. maaliskuuta 2010

Sinellin uutuuksia...


Tänään menin Variston Sinelliin varastoon katsomaan uutuuksia, näitä ei siis vielä myymälöissä pariin viikkoon... joten malttia, koska hinnoittelut on kesken. Näitä otetaan Intohimona Skräppäykseen mukaan...


Bind it all ja lisävarusteita



 Dreamkuts



Näiden lisäksi Variston Sinellissähän on leikkaushuone eli voit leikata heiltä ostamiasi materiaaleja haluamasi kokoiseksi. Mä esim. leikkasin tänään puupahvia 12 x 12" ja 6 x 6" albumin kansiksi. Sain kahdesta isosta puupahvista kahdet kannet kokoa 12 x 12" ja  neljät kannet kokoa 6 x 6"  ja omasta mielestäni edullisesti. Sisäsivut leikkaan sitten  skräpikartongeista itse ja itseasiassa noille 12x12" kartongeille ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin lisätä liitos rei'itykselle. 


Jos suunnittelee etukäteen valmiiksi, että mitä pitää leikata ja mihin kokoon, ei itse leikkaamiseen mene kauaa aikaa. Sinellillä voit käyttää isoa giljotiinileikkuria, jolla saat niin puupahvin tai useamman arkin kartonkia kerralla leikattua. Mittaukset on sekä tuumissa että senteissä.


Lisäksi siellä voi nuutata korttipohjat tms. valmiiksi. Unohtamatta, että samalla leikausajalla voit käyttää Bigshotia tai Ellisonia monine erilaisine leikkuuterine. Tarvittaessa saat apua laitteiden käytössä, varaa leikkuuaika etukäteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.