lauantai 9. tammikuuta 2010

Shoppailu käy työstä


Aamulla starttasin Riiviön kanssa klo 9.00. Oli tarkoitus käydä Tikkurilassa Suomalaisessa ennen kuin noudan Hannan asemalta 9.32, mutta enhän ollut katsonut Suomalaisen aukioloaikoja, joten ajopäiväkirja jäi aamulla ostamatta. Ihan ensiksi sunnattiin Hannan kanssa Helmiharakkaan ostoksille, mulla on edelleen ne harmaat helmet löytämättä ja nyt löysin jotain... mutten ehkä niin kovin harmaata ;-D



Nuo vasemmassa alareunassa olevat ovat samaa sarjaa kuin aiemmat pinkit helmet... aika kivoja.


Helmiharakasta suunnattiin Jumboon... voin paljastaa meidän pienen paheen: Citymarketin täytetyt patongit, joita nytkin mentiin hakemaan. Kävin myös Suomalaisessa, joten ajopäiväkirja on hankittu. Patongit hommasin myös Sinelliin Katjalle ja Arjalle, meillä siis tämä eväskuljetus toimii, ainakin aika ajoin ;-D


Sinellissä ei sitten skräpätty, tai en minä ainakaan, mutta oli pöydät kivasti täyteen varattuja. Paikka oli täynnä tuttuja ja mun aika meni siinä seistessä ja jutellessa, mutta kivaahan se. Kiitoksia seurasta tytöt!!


Löysin mä muutaman uutuuden ja ostoslistaltani sain kaikki tarvittavat. Kamerakin oli mukana, mutta en saanut sitä kaivettua koko päivänä laukusta.


Nämä uudet Bigs XL stanssit tarttui mun matkaan



Niin kivoja kuin Spellbinderin stanssit ovatkin, niin joskus ne vaan on liian pieniä ja kun niillä ei saa leikattua mitään paksua materiaalia, kuten puupahvia. Näillä sitten saa ja jos tuo kuva ei kerro stanssien todellisuutta, niin entäs tämä?



 Näistä saa kirjasia, joko lisäten pari reikää tai sitten vaan kulmasta saranarenkaalla kiinni. Myöskin kortteihin nämä käyvät taustapaperien leikkaamiseen, koska alimman sileän koko on 10,8 x 10,8 cm ja piparireunainen on 12,3 x 12,3 cm. Aaltokuvio on myös 12,3 x 12,3 cm. Tuon reiän nyt voi peittää vaikka kukalla. rusetilla tms. Varmasti keino keksitään.


Ja helmiin sorruin täälläkin



ja pariin säilytysrasiaan 



Tämän jälkeen mentiin vielä takaisin Jumboon, koska Riiviölle pitäisi löytää talvikengät. Kuinka ollakkaan juuri neidin haluamia kenkiä ei löydy mistään kaupasta, mutta joka toisella vastaan tulijalla ne oli kuitenkin jalassa. Usko meinas loppua ja ainakaan Jumbosta ei sopivia löytynyt, etsinnät jatkukoon, mutta ainakin nyt lähden saunaan ja lepään ennen huomisia koitoksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.