tiistai 24. marraskuuta 2009

Leimailu on mahtava harrastus- kursseja Sinellissä


Olen varannut muutaman kurssipäivän myös Variston Sinelliin, Martinkyläntie 63, Vantaa.


Emme keskity vain joulu- tai onnittelukortteihin vaan käymme läpi muutamia tekniikoita, joilla voi sitten tehdä millaisia kortteja haluaa. Kurssi soveltuu niin aloittelijalle kuin jo leimailuun tutustuneillekin.


Sinellissä isommat kurssitilat, joten paikkoja enemmän tarjolla.



LA 19.09. klo 10-15  12 osallistujaa


LA 10.10. klo 10-15 (vapaita paikkoja 8 jäljellä)


LA 28.11. klo 10-15 (9 osallistujaa)


Kurssille mahtuu 10 osallistujaa ja kurssimaksu on 30e. Kurssimaksuun sisältyy kurssilla käytettävät tarvikkeet ja materiaalit. Lisäksi voit tehdä Sinellissä ostoksia kurssipäivänä -10%.


Ilmoittaudu kurssille osoitteeseen satiininauha@gmail.com


Edit.  Sinellin sivuilla kursseista lukee näin :


Askartelukurssit


Ilmoittautuminen kursseillemme tapahtuu kurssikohtaisesti ilmoitetulla tavalla (faxilla, puhelimella, tai sähköpostilla). Jätä aina yhteystietosi, mieluiten puhelinnumerosi, jolloin sinulle voidaan ilmoittaa mahdollisista muutoksista, tarvittavista välineistä tms.



Kurssien hintoihin sisältyy yhteisten työvälineiden ja -tarvikkeiden käyttö. Tarvikemaksu määräytyy henkilökohtaisen kulutuksesi mukaan. Työväline- ja materiaalilista on viitteellinen, toimi varustetasosi mukaan.


Kurssien toteutuminen edellyttää vähintään kuutta (6) osallistujaa. Jää jonoon, muodostamme uusia ryhmiä aikataulujen salliessa.



Kurssien yhteydessä ostetuista normaalihintaisista ostoksista -10% alennus!



Vantaan Varistoon pääsee Helsingin Elielinaukiolta helposti bussilla numero 362, joka lähtee laiturilta 29. Pysäkki on juuri Sinellin kohdalla, kun bussi kääntyy Martinkyläntielle, on heti painettava pysäytysmerkkiä, ettei aja vahingossa ohi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.