keskiviikko 28. lokakuuta 2009

Messubudjetti...


Kävin äsken tutkimassa Helsingin ja Tampereen kädentaitomessujen kauppiaita, että voin yrittää laatia budjettia messuille. Yleensä ajattelen niin, että lasken kaikki mielenkiintoiset myyjät eli nytkin Helsingissä mua kiinnostaa 10 yritystä. Olen jo tilannut toiselta jenkkileimasin firmalta 45 taalalla etukäteen ja maksanutkin. Jäljelle jää siis 9 muuta yritystä ja jos vaikka varaisin 10 euroa/yritys, niin se on 90e ja kuitenkin itseni tuntien mä käytän keskimäärin 20e/firma. Mammalle ei tarvitse tätä kertoa!!


No viikkoa myöhemmin on Tampereen messut ja huh huh, helmikauppoja on paikalla paljon ja taas menee budjetti uusiksi... minua kiinnostavia yrityksiä on 21 kpl eli jo 10e/yritys on kiitetävä määrä, mutta näistä osan voin jättää pois, koska näin ne jo viikkoa ennen Helsingissä.


Kuitenkin lopputulos on taatusti se, että Tampereen jälkeen on parasta alkaa säästämään Leimailutaivasta varten, koska sielläkin on 15 yrittäjää ja taas ainakin se 10e/yritys, vai mitä mieltä muut ovat?? Maiju??? Jehko??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.