maanantai 19. lokakuuta 2009

Koristeltu rasia


Craftican tapaamisessa Anne haastoi meidät koristelemaan rasioita, joita kaikilla tuntui olevan kotona valmiina. Kiellettyä oli tehdä rasia scor-palilla ja siis miten minusta tuntui, että tämä kielto oli ikään kuin just mulle?


No, tässä olen ottanut pari kuvaa todisteeksi, että suklaarasia tämän olisi pitänyt olla...



Tämä on vaan jäänyt painokoneesta pois tai siellä on sitten ollut jokin häiriö kesken kaiken, koska rasia oli jäänyt ilman väriä... tottahan tässä olisi pitänyt kyljessä olla jotain tämän kaltaista





Mutta siis itse koristeluun sitten, siinä olen käyttänyt scor-palia... ei liene ollut kiellettyä. Eli tämä uusi metrijärjestelmään kuuluva Scor-pal oli oiva apu paperien leikkaamisen kanssa. Ensin mittasin rasian koon, että tarvitsen kanteen paperin, joka on 13,5 x 25 cm. Bugien avulla sain leikattua paperin helposti sopivan kokoisen suoraan Scor-palin päällä. Samoin meni sivu osat ja yksi skräppipaperi riitti koko rasiaan. Parit soirot jäi ylikin. Eli metrijärjestelmän Scor-pal on 30 x 30 cm ja bugit on suunniteltu käytettäväksi niin, ettei lautaan jää jälkiä, vaikka niillä leikkaa. Oikein hyvät tuotteet siis.


Mutta vihdoin itse rasiaan



Kuvassa ei kunnolla näy, että olen myös kullan väristä tekstiä sinne leimailut ja että lehdet ovat metallin hohtoista kultakartonkia, jossa lehdet olivat valmiiksi painettuina.Sivupalat jätin tarkoituksela leimaamatta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.