maanantai 16. maaliskuuta 2009

Viikonloppu, totta vai tarua?


Jotenkin en tiedä, että mistä alkaisin. Koko viime viikko oli niin kiireinen ja ihana, että tuntuu oikeasti pahalta, että se meni jo.


Siis alkuun tuli ennakkotilaukset Ruotsista, Inkywingisn kamat hain Matkahuollosta Ansatieltä. Onneksi lähdin sinne Mamman autolla, koska omaani ne laatikot eivät olisi millään mahtuneet. Sillä välin oli posti tuonut mulle korttitelineitä 5 kpl ja sekin oli tajuton laatikko, vaikkakin kevyt. Stämpelgårdenin ja Pysselmyranin paketit tulivat postiin, mutta oli niissäkin kokoa. Kotini oli kuin jokin pieni varasto, mutta onneksi nämä lähiseudun askartelijat auttoivat hädässä: hakivat omat tilauksensa pois ja kolme laatikkoa katosi meiltä tosi nopeaan ;-D


Tullissakin kävin kahteen kertaan, ensin Michael Strongin sponsorilahjoja hakemassa ja sitten perään omia tilauksiani... onneksi näiden molempien pakettien arvo ei ylittänyt 45 euroa eli selvisin maksutta.


100 kpl leimasimia, joista ei etukäteen mitään tietoa.


Photobucket


50 leimaa ja pari ylläri lahjaa eli ostin sian säkissä, mutta ei kaduta.


Photobucket


Perjantaina tosiaan Jehkottaren kanssa pikavisiitti Ikeaan ja värikoodausharjottelut... ja lauantain Sinellireissu... kaverisynttäreitä ei voita mikään ;-D vaikkakin Maaretin synttärikakku kovi matkalla kovia. Liukastuin kakku käsissäsi meidän talon nurkalla ja vadelmat ja kerma ei kestänyt sitä menoa ja kaikki oli pitkin kakkukupua, joka vielä alkoi vuotamaan. Nyt on villakangastakki saanut uuden ilmeen, katsotaan saako siitä enää kalua.


Kamalasti en ehtinyt jännittää viikonloppuna, kiittäminen on siis Jehkottaren ja Miijjan, jotka olivat meillä yötä. Jonkin verran olin taas ajatuksissani, että muistankohan kaiken... ja ei muistettu; unohtui Leimailutaivaan kyltti Korttelitalon ulko-ovesta ja haaste nro 1 kortit jäi laittamatta näytille. Onneksi sentään palkinnot ja muut kiitokset muistin jakaa ;-D


Olin myös tilannut aamukahviseuraa sunnuntaiaamuksi ennen messuille lähtöä, kun joskus täytyy myöntää olevansa heikko nainen ;-D


En ehtinyt ottaa kuvia paikan päällä, veljeni oli siellä sitä varten ja en ole vieläkään ehtinyt käydä kaikkia kuvia läpi, mutta lisään niitä tähän vielä jälkeen päin.


Ostokseni voin esitella kuitenkin jo nyt, ei kamalaa paniikkia ollut niiden tekemisessä, kun maltoin toki odottaa vuoroani ;-D


Leimasinarkkeja Stempelkelleriltä ja Riitalta. Luin muiden blogeista kyselyitä Stempelkellerin leimojen tilaamisesta; heille voi laittaa sähköpostia englanniksi tai saksaksi ja maksaa voi joko EU-maksuna tai Paypalilla.


Photobucket


Tässä pari loistavaa settiä noihin mun helmiäiselle leimailuja varten


Photobucket


ja muuta ihan sekaisin


Photobucket


Nuo puupalikalliset leimat (lukuunottamatta tuota tyttöä hattu päässä) eivät ole Leimailutaivaasta ostettuja vaan ne olivat Englannin tuliaisia minulle, jotka tosin olen maksanut. Kiitos tuhannesti Sophy!!!


Edit. kuvia


Jono ulkona


Photobucket


Sisääntulo


Photobucket


Arpajaispöytä, jossa Marika, Heli ja minä. Olin värikoodannut myös apulaiseni turkooseilla huiveilla.


Photobucket


Ostoksilla


Photobucket


Kahvio


Photobucket


Sali viimeisen tunnin aikana, minäkin ehdin ostoksille.


Photobucket


Aija ja Riiviö


Photobucket


Piitu, joka myös tunnetaan nimellä Taavan orja ;-D


Photobucket


Ja vielä sen verran, että on ollut aivan mahtavaa lukea kommenttejanne, että olette viihtyneet. Lisäksi kiitokset kaikista lahjoista, joita minulle kannoitte. Olen varsin otettu kauniista ajatuksistanne, vaikkakin se oli aivan turhaa. En vielä lupaa, että ensi vuonna järjestäisimme Leimailutaivas 2010, mutta kaikkihan on mahdollista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.