tiistai 18. marraskuuta 2008

Tallentava digibox



Meillä tuntui eilen Riiviöllä maailma kaatuvan. Tallentava digibox ilmoitti, ettei kovalevyä löydy. Nyt on siis pari säästettyä leffaa kateissa ja kaikki minulle viime viikolla tallennetut tv-ohjelmat on myös hävinneet. Täytyy lähteä viemään Handan korjattavaksi, jospa ne saisi pelastettua ohjelmat, vaikkakin ei niin käynyt viime kerrallakaan. Silloin tosin koko kone meni pimeäksi eikä vain kovalevy hävinnyt.
Täytyy sanoa kyllä, että sen verran oivaksi peliksi tuo tallentava digibox on meidän perheessä osoittautunut, että ilman ei pärjätä. Mä tallennan kaikki ohjelmani ja hyppään mainokset. Lisäksi joidenkin ohjelmien kohdalla kuvakelaan ns. tylsät kohdat ja näin saan enemmän aikaa askarteluun.
Toki mulla on myös tietsassa digibox, jotta ei tule Riiviön kanssa riitaa mikä ohjelma tallennetaan, kun mulla pukkaa iltavuoro. Silti on paras lähteä viemään box saman tien korjattavaksi.

Edit.
Uusi digibox on hankittu. Säästyypähän nyt sitten aikaa, kun ei tartte katsoa vanhoja ohjelmia, joita ei siis yritettykkään pelastaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.