maanantai 17. marraskuuta 2008

Kirkkaita tarroja


Kaipailin tässä jokin aika sitten kirkkaita tarroja omilla tiedoilla. Laittelin muutamaan eri firmaan meiliä ja kyselin hinnoista. Sitten surkuttelin asiaa ystävälleni Riitalle, joka tulikin asiassa apuun... eli tilasin kirkkaita tarroja koko noin 20x40mm Englannista Able-labels:lta.
Tarroissa on 4 riviä tekstiä eli

TaavaNainen
puh. nro
www
e-mail

ja sain valita fontin itse. Ainoastaan jäin surkuttelemaan, ettei heillä ollut kirkkaisiin (transparent) tarroihin kuin musta muste, kun valkoinen olisi ollut toisena värinä kiva. Silloin se olisi sopinut myös tummille pohjille. Eli en ehkä kaikkiin kortteihini tätä tarraa kiinnita, mutta noihin kirjoihin ja rasioihin, joita olen maailmalle tehnyt aikamoisen läjän. Muistan kuitenkin tietoni laittaa vasta valmiiseen työhön ja aina ei kaikkien kohojen ja muiden kanssa leimaaminen onnistu. Tarraa siis pidän siistinä lopputuloksena ja kun vain teksti näkyy, niin se on minusta paras ratkaisu.
Nämä kirkkaat tarrat tulivat pussissa, jokainen yksitellen irti leikattuina että täytyy nyt sopivaa rasiaa alkaa niille valmistamaan ;-D
Tilasin myös leimasimen samaan syssyyn, mutta se toimitetaan eri kuoressa ei siis ollut vielä viime perjantaina saapunut meille. Tämän päivän postit on vielä tulematta... jos sieltä siis mitään kivaa enää tuleekaan.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.