sunnuntai 7. syyskuuta 2008

Messujen saldo


Tänään oli messuilla eilistä enemmän väkeä. Ehkäpä eilen tehtiin ne ruokaostokset, joita tänään ei enää voitu tehdä... Kiva oli taas nähdä tuttuja kasvoja. Itse en ehtinyt tänään lainkaan kiertämään osastoja, joten mun koko messujen ostosaalis oli harvinaisen pieni, jäätiin Riiviön kanssa alle 20e.
Messuissa on oma viehätyksensä, vaikka on ne aika rankkoja niin asiakkaille kuin näytteilleasettajillekin. Tänään en jäänyt purkamaan osastoa, kun pyykin pesu ja Riiviön läksyjen teko odotti.
Oikeastaan koko messujen saldo valmiiden askartelujen kanssa mun kohdalla jäi näihin kahteen korttiin
Photobucket

Tein kyllä sitten sekalaisen saldon erilaisia osioita, joista voin kasata kortin nopeastikkin. Niistä tässä osa, osa meni roskiinkin ;-D
Photobucket
Eli minähän leikin lähinnä vesileikkejä pari päivää... ensin laitoin Distress ink -mustetta teflonalustan päälle, suihkutin siihen vettä ja kastoin akvarellikartonkia. Ja toinen vesileikki oli säiliösivellin ja edelleen Distress Inkin musteet.
Jokusen rusetinkin pyöräytin siinä samassa, ihan vaihtelun vuoksi. Ruutunauhastakin sai suht juhlavan, kun kiepautti kultanyöriä ympärille. Rusetin kuvallinen ohje.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.