sunnuntai 28. syyskuuta 2008

Askartelukirppis takana päin



Kyllä päivät voikin olla kiireisiä, mutta niin ihania.
Siis mä tänä aamuna nousin ennen klo 5 ylös, kun näin unta atc-korteista, jotka mun piti tehdä vaihtoon Saksaan vai Hollantikohan se oli? Toteutin siis ihan ensin 3 korttia
Photobucket
ja nämä sain tilalle
Photobucket

Tämän jälkeen koristelin parit tilatut kakut...
vadelmaa
Photobucket

kinkkua
Photobucket

Vasta tässä vaiheessa läksin sitten laittamaan Skomarsin torpalle pöydät myyjiä varten valmiiksi. Täytyy sanoa, että todella jännitti, että kuinkahan käy, tuleeko paikalle ketään. Olin varsin iloisesti yllättynyt katsellessani jonoa, joka ulkopuolelle alkoi muodostua puolisen tuntia ennen alkua. Olin meinaan päättänyt, että oveta avataan klo 12 tai siis ovi oli auki koko ajan, mutta Hovinainen toimi portsarina eikä ketään laskettu ennen aikojaan sisälle. Kiitoksia vaan!! Harmittaa tosin, etten tajunnut kuvaa ottaa teille muillekin, jotta uskotte ono olleen pitkä. Kaksi tuntia meni kiireellä, että ihmiset olivat todella tulleet ostoksille. Itse sain kivasti tyhjennettyä kuormaani ja nyt onkin paljon päivittämistä myytävien osalta, kun suurin osa tuotteista on loppu. Tässä pari kuvaa, jotka on siis otettu parin tunnin jälkeen, kun ihmiset alkoivat jo poistua paikalta.
PhotobucketPhotobucket

Todellakin Maiju puhui jo isomman paikan varaamisesta seuraavalle kerralle, mutta sen sitten jätän mielelläni hänen huolekseen. Jos kuitenkin tuo samainen paikka kelpaa, niin tehdään tästä vuosittainen tapahtuma, kenties jopa kahdesti vuoteen...Ja Ihana -lehden Kaarinalle olin laittanut meiliä, että jos suinkin vaan kiinnostaa saapua paikalle, niin olet tervetullut. Ehkäpä saadaan lukea aiheesta seuraavassa tai sitä seuraavassa numerossa.
Kävijöiden ja myyjien kesken oli myös arvonta. Kaikki vieraskirjaan nimensä yhteystietoineen kirjoittaneilla on mahdollisuus osallistua arvontaan. Palkinnot saan keskiviikkona, joten arvonnan suoritan vasta sitten.
Suuret kiitokset kaikille kävijöille ja myyjille, jotka teitte tästä päivästä mahdollisen. Itse nautin suunnattomasti, toivottavasti te kaikki muutkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.