keskiviikko 6. elokuuta 2008

Heinikan postia



Nämä tilasin Marikan kanssa jo viime viikolla, mutta sain ne vasta eilen eli 6.7.

Heinikkaan oli tullut kaikkia kivoja uusia papereita, joihin sorruin. Mulla ei ollut just noita, vaikka paperia muuten on ehkä jopa liikaa. Nauhat on kaksipuolisia, joten varsin käytännöllisiä. Tuon uusi lelu on sitten kirjekuoriin ja pantoihin ja muihin sellaisiin tarkoitettu.
Joskin mä ehdin jo rikkoa sen, ihan ekalla käyttökerralla. Eli nuo kolme on teriä ja ne pysyy pidikkeessä magneetin avulla. Metallinen kanta lähti yhdestä irti ja  jäi siis kiinni magneettiin. Nyt sitten se terä pysyy huonosti paikallaan. Liimaisin itse tuon metallikannan takaisin kiinni, jos sen saisi tasaisesti. Siis terä on liian korkealla, että muihin verrattunba se nousee reunan yläpuolelle ja tässä on ihan tekovirhe.

Täytyy laittaa Marika tilaajana ottamaan yhteyttä Heinikkaan, että mitäs nyt tehdään?
Edit. 8.7.
Tilanne on kunnossa, Heini hoitaa asian. Enkä tätä kirjoittanutkaan siinä uskossa, ettei asia hoidu vaan olin lähinnä hämmästynyt... koko tänä aikana, minkä mäkin olen askarrellut ja tavaroita ostellut, oli tämä eka kerta, että saan jo valmiiksi hiukan viallisen tuotteen. Nyt vaan odottelen, mitä tuleman pitää.
Edit 2. 6.8.
Sain tänään uuden ehjän osan eli kaikki ok. Kiitos Heini.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.