keskiviikko 23. huhtikuuta 2008

Isäntäperheeksi


Nyt juuri olisi se aika, kun moni vaihto-oppilas kaipaa isäntäperhettä.

Photobucket

Tulossa on monista eri maista oppilaita eri pituisiksi jaksoiksi. Kesällä on mahdollisuus kokeilla 6 viikon jaksoa tai elokuussa 4 viikkoa. Miten olisi 5 kk t5ai 10 kk. Varmasti löytyy kaikille sopiva ajankohta ja vielä tässä vaiheessa on paljon oppilaita, joista voitte valita juuri sen teidän perheeseen sopivan oppilaan.
Kävin äsken tutkimassa, että kuka mahtaisi olla se meidän perheeseen tänä vuonna sopiva elokuun vaihtari...
samalla kävin lukemassa kaikki muutkin vaihtariksi tulevat. Kesällä olisi tulossa poikia Jenkeistä, elokuuksi lähinnä italialaisia ja hongkongilaisia. 5 kuukuaden vaihtoon oli kanssa paljon italialaisia, chileläisiä, amerikkalaisia ja saksalaisia. Jopa yksi poika Espanjasta on tulossa.
10 kuukauden jaksolle oli vaihtareita tulossa Kiinasta, Thaimaasta, Belgialsta, Saksasta, Amerikasta, Chilestä,  Japanista, Uudesta Seelannista, Hollannista, Sveitsistä, Brasiliasta, Turkista, Ranskasta, Ecuadorista, Costa Ricasta, Argentiinasta, Venezuelasta, Meksikosta, Kroatiasta, Tanskasta ja Ukrainasta.
Kesä- ja elokuun vaihtareiden toivotaan voivan olla lähellä Helsinkiä, mutta 5 tai 10 kuukauden vaihtaiden kotipaikka voi olla mikä vaan Suomessa. AFS toimii koko Suomen alueella.
Isäntäperheenä olo ei maksa mitään ja se antaa paljon. On mahdollisuus tutustua uuteen kulttuuriin, saada uusia ystäviä ympäri maailmaa ja petrata kielitaitoaa ihan käytännön asioissa. Vaihto-oppilaasta saat uuden perheen jäsenen
Meillä on ollut kaksi vaihtaria, Niky Italiasta ja Lily Hongkongista ja vaihto-oopilaista voit lukea täältä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.