maanantai 24. maaliskuuta 2008

Stansseja - 50%



SinellinVariston myymälässä on "vanhat" stanssit -50% alessa. Siis moihan teistä tietää, että Ellison ja Sizzix ovat uudistaneet stanssiensa materiaalia ja nyt ne vanhalla tyylillä tehdyt stanssit myydään kaikki edullisesti pois. Sizzix large oli nyt 11e ja tähän hintaan en enää lähtisi edes ulkomailta tilaamaan, jos vaan paikan päälle pääsee.
Edit.
Lisään tähän kuvan uudesta ja vanhasta stanssista, joskin eroa ei ole leikkaamisessa vaan stanssin valmistumateriaalissa.
Uusi on tuo iso punainen ja vanha on medium kokoinen keltainen, valitsin koko eron selkeyttämään uutta ja vanhaa...

Uuden stanssin musta osio on sellainen mikrokuitumainen ja vanhassa se tuntuu kumilta.
Mutta suurin ero näkyy stanssin takapuolella

eli uudessa stanssissa on tausta kokonaan tasainen ja vanhassa vain kuvioiden kohdalta tasainen.

Lisäksi juttelin Arjan kanssa noista Bigshoteista, kun ne on nyt alessa 100e. Eli kyseessä on tämä aloituspakkaus,

mihin tulee mukaan muutamia stansseja... tagit, napit ja sydämet. Kun uusi musta-pinkki Bigshot saapuu, niin siihen ei tule mukaan yhtään stanssia, vain pelkkä kone. En ollut tällaista osannut itse ottaa huomioon ollenkaan. Nyt siis tuo satasen tarjous on hyvä, jos sinulta Bigshot puuttuu ja sitä olet miettinyt.
Mä tosin olen vaihtamassa siihen uuden väriseen Bigshotiin, kun se markkinoille tulee. Mä haluan sen nyt ihan vaan värin takia ;-D Ainakin yksi varaus on tehty tuosta minun vanhasta koneesta, mutta hintaa en osaa vielä sanoa... sen näkee sitten uuden koneen myötä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.