lauantai 15. maaliskuuta 2008

150 000



Äkkiä se aika vaan menee, kun autokaupoilla käydessäni tajusin 150 tuhannen kävijän rajan menneen rikki. Itselleni en nyt kuitenkaan ollut autoa vaihtamassa, vaikkakin Rotsin messuja ajatellen olisi saattanut olla viisas valinta. Olen kuullut, että olisi sinnekin pitänyt tilata bussi ja muuten niin oltaisiin toki tehty, mutta mulla ei ole bussikorttia ;-D
Ja kun mulle tulee autossa paha olo, jos en itse aja, niin aika ei kulu. En siis voi kutoa tai askarrella siinä samassa vaan pitää tuijottaa tietä, niin en muiden kyytiin olisi valmis.

Kiitokset kävijämäärästä kuuluu tietty teille kaikille, jotka ovat jaksaneet käydä korttejani ja muita katsomassa. Se lämmittää todella mieltä, etten ihan yksinäni kaikkea askartele.

Kaikki kommentin jättäneet (sähköpostiosoite vaaditaan, se ei näy muille kuin minulle) osallistuvat arvontaan... palkinnon päätän myöhemmin, mutta se on askarteluun liittyvää. Aikaa kommentoida on lauantaihin 15.3. klo 10.00.

Edit. Palkinnon näet täältä. Arvontaan ei voi osallistua enää, mutta Nadinelle voi kortteja kyllä lähettää.
Palkinnon  voittaja on... Tuittu. Onnea!

Ihan "ilmaiseksi" en kuitenkaan palkintoa jaa, vaan haastan toimimaan Enkeleitä joukossamme -kampanjaan.

Tässä siis mun näkemys tuosta englanninkielisestä kertomuksesta...

Nadine menetti nuorimman poikansa lähes kaksi kuukautta sitten onnettomuudessa. Lisa kuitenkin kirjoittaa hämmästelleensä, että Nadine ja hänen miehensä ovat valinneet anteeksiannon ja ystävällisyyden tavakseen elää katkeruuden ja vihamielisyyden sijaan.
Nadinepitää itse tehdyistä korteista ja käsin kirjoitetuista ajatuksista eli voisimme lähettää hänelle kortteja ja näyttää kuinka skräppääjät ympäri maailman ajattelevat häntä ja hänen perhettään.
Nadine ei siis tiedä tästä, mutta hänelle voi lähettää postia

Nadine Fenchak
7422 Brookwood Ave
Baltimore, MD 21236
USA

Lisa järjestää yllätyksen Nadinelle 22. maaliskuuta. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.