lauantai 3. marraskuuta 2007

Kävijämäärä



Laskurin laitosta tänne blogiin tuli juurikin vuosi täyteen. Enpä olisi uskonut, että kävijöitä riittää tähän tahtiin, joten kiitos kuuluu ehdottomasti teille.
Nyt olisi sunnuntaihin 4.11. klo 13 asti aikaa jättää oma kävijänumero ja osallistua pieneen Ruotsin tuliaisen arvontaan... Ruotsiin lähtö on su, joten ennen sitä pitää voittaja saada selville.
Älkää unohtako laittaa sähköpostiosoitettanne, ilman sitä ette voi voittaa... sähköpostiosoitteen näen vain minä, kun laitat sen sille varattuun kohtaan kommenttilaatikossa.


Edit. 4.11. klo 8.30
Niin innolla olette ehtineet tänne kommentoida, että mun pitää jo ihan miettiä mitä mahdatte tuliaisena odottaa... sen verran voin paljastaa, että tupakat ja kirkkaat on jo varattu, nuuskaakin tuon selkä vääränä. Niitä se ei siis ole ;-D

Enää ei voi osallistua ja voittaja on... Kaija. Onnittelut ja katsotaan mitä sinulle mahdan löytää.

Jos joku teistä jo ehti nähdä toisen voittajan tässä, niin hänellä ei ollut sähköpostiosoitetta kommentissa ja ilman sitä ei voinut voittaa. Jos järjestän arvonnan ja omasta tahdostani lahjoitan jotain pois, niin haluan, että osallistujat tekevät sen minulle mahdollisimman helposti eli minun ei tarvitse etsiä osoitetta mistään kaukaa. Senpä takia valitsin uuden lapun ja se osui Kaijalle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.