tiistai 26. kesäkuuta 2007

Windows Vista


Ostin uuden tietokoneen jo kolme viikkoa sitten, mutta enhän mä ole ollut edes niin paljon kotona, että olisin sitä joutanut laittelemaan paikalleen. Eilen sitten innostuin, vaikka olinhan mä jo tottunut kannettavaankin. Joskin kyllä nyt mielellään kirjoittaa pidempiäkin sepustuksia, kun on kunnon näppäimet.
No, mun koneen mukana tuli käyttiksenä Windows Vista ja kun se tuntuu olevan niinkin uusi juttu, niin eipä löydy ajureita kirjoittimelle tai skannerille. Siis kirjoitin ja skanneri ovat kyllä jokusen vuoden vanhoja.
Tuntuu ihan tyhmältä, että on kone, jolla ei voi tulostaa. Kannettavassa on kyllä kiinni monitoimitulostinta ja siihen kai mä sitten lisään tuon laserkirjoittimenkin. Kaipa tästä täytyy mennä kauppaan ostoksille...
Kannatan kyllä kehitystä ja että mennään eteenpäin, mutta jos asia suunniteltaisiin ja toteutettaisiinkin loppuun asti, että kaikki pelais ilman suuria uusia investointeja jne, niin se oli musta ok.
Nyt meinaan mietin, että ostanko uuden laserin värillisenä, monitoimimallina vai... Täytyy tutkia pankkitilin saldoa hiukan samalla. ;-D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.