torstai 19. lokakuuta 2006

Askartelukerhoilta



Olin tänään Askartelukerhossa Riitan kaupalla ja meitä oli kokoontunut sinne ihan kiva porukka. Tuttuja oli Maiju ja Tiina, mutta kyllä muidenkin kanssa tutustui. Seuraavan kerran kokoonnumme kerhon merkeissä La 28.10. klo 10.00 ja aiheena on servettitekniikka. Tosin, jos sinne asti ei jaksa odottaa, niin Tiina pitää samassa paikassa joulukorttikurssin ke 25.10. klo 18.00 ja to 26.10. klo 18.00 pääsee kokeilemaan neulahuovutusta (vetäjän nimi jäi pääsi unohtumaan, anteeksi).
Harmittelin kyllä jo mennessä, että kamera unohtui kotiin. Parit kuvat olisi tähänkin sopinut, mutta jospa joku toinen kerta.
Mä en tehnyt nyt varsinaisesti tuolla kerhossa mitään, katselin vaan kaikkea, et mitä on mahdollisuus tehdä ja auttelin Minnaa mohair-langan kanssa, kun hän harjoitteli salomonin solmuja. Parit pienet ostokset kyllä tein ja äsken tv:tä katsellessa kokeilinkin jo... Pujottelin siemenhelmiä kokoa 7 villalankaan (Lanett) ja tarkoitus on tehdä Riiviölle wristbandit. Jospa aamulla laittelisin kuvia, kun saan jotain valmista aikaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.