lauantai 9. syyskuuta 2006

Koruja vaihteeksi



Tein viikolla tilauksen sekä Villihelmeen että HelmiQ:un, paketit tuli eilen...Lisäksi tuli mun ja Maijun yhteistilaus Slöjd-Detaljerilta. Tänään sitten koruja koitin tehdä...

Nämä häkit (kuvan oikea yläkulma) ovat mulle uusi kokemus. Ne ovat kooltaan 12 mm ja niihin mahtuu max 6 mm helmi. Yritin tietysti tunkea sinne 8 mm helmeä ja en saanut häkkiä taivutettua enää nätisti takaisin. Isompi helmi häkin sisällä kuitenkin hiveli paremmin mun silmää.
Ja sitten nuo 15 mm spiraalihäkit, oikealla puolella nekin ja turkoosi helmi sisällä, olivat hurjan suuria. Laitoin niihin 12 mm helmen, joka on isoin mitä multa löytyi ja paljon jäi vielä väljyyttä. Enemmän pidän näistä pienemmistä spiraalihäkeistä kuvan vasemmassa yläkulmassa.
Kädentaito 2006-tapahtumasta ostin helmikirjan (kuvattu aiemmin), josta ovat nuo vasemman alakulman enkelit. Kokeilin ystäväni Maikin kanssa tehdä niitä, mutta enhän ollut laskenut materiaaleja aikaisempia tilauksia tehdessäni valmiiksi, joten meiltä puuttui kalotit ja osa putkihelmistäkin oli vääränpituisia. Ei haitannut tahtia, ihan kivoja koristeita kuuseen niistä tuli. Mun enkelin pää tosin tuppaa retkahtamaan joko pahaan etu- tai takakenoon, jos yritän seisottaa sitä yksinään. Roikkuen näytti ihan siedettävältä kokeiluksi.
Ja aamulla tein inventaariota korteista ja yllätyin ihan itsekkin. Mulla on valmiina 303 korttia ja samalla ne järjestin omiin karkkilaatikoihin kategorioidensa mukaan. Päälle jopa kirjoitin, että montako mitäkin laatua oli. Yllättäin Onnea-kortteja oli eniten. Tässä ei siis ollut mukana kortit, jotka eivät kuulu tähän vuoden aikaan... Huomenna on sitten korva- ja kännykkäkorujen lasku ja hinnoittelu edessä. Jospa kävisin nukkumaan, että saan senkin aamulla tehtyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.